Szolgáltatásaink

Fényfestés

A fényfestészet kiváló dekorációs elem rendezvények különleges hangulatának megteremtéséhez, egyedülállóvá varázsolásához.

Vetítéseinkkel olyan egyedi teret teremtünk, mely komplex vizuális élményt nyújt mindenki számára. Törekszünk arra, hogy a fényfestésünk illeszkedjen a környezethez és a rendezvény stílusához. Vetítéseink által a terek megmutatják új arcukat, a megfelelően alkalmazott fényerővel és színekkel új ruhát öltenek, ezáltal a helyszínre látogatók beléphetnek a fény egyedülálló világába. Alkalmazunk kézzel festett állóképeket, adott grafikai anyagokat, mozgóképeket, digitális anyagokat. A fényfestmények variációival sokféle kompozíció alakítható ki, melyek a különböző motívumokkal tovább fokozzák a rendezvények hangulatát.

Animáció és videó készítés

Az állóképes fényfestés mellett 3D-s mozgóképes animációkat, mozgó digitális grafikai anyagokat, videó betéteket és kisfilmeket készítünk, vetítünk.

Az állóképes fényfestés mellett 3D-s mozgóképes animációkat, digitális grafikai anyagokat, videó betéteket is készítünk, amit projektorral vetítünk ki különböző méretben. Emellett online megjelenéshez készítünk animációkat. 2014-ben jelentős vetítéstechnikai fejlesztések mellett egy médiadesign művésszel és egy 3D programozóval bővült csapatunk. Stábunk e téren is számos lehetőséget tud nyújtani, legyen szó egy grafikáról, vagy akár egy kisfilm leforgatásáról.

Falfestés

Egyedi desing falfestést is vállalunk. Fényfestői profilunk mellett beltéri dekorációt és kültéri murális alkotásokat készítünk festékkel, ecsettel, hengerrel.

Fényfestői profilunk mellett bármilyen beltéri dekorációt vállalunk. Legyen szó egy új szórakozóhely design megjelenéséről, vagy egy izgalams iroda felújításáról. Művészekből álló csapatunk minden esetben képes témában és stílusban is segíteni. Fontos számunkra, hogy a megrendelőink igényeit maximálisan figyelembe véve egyedi, saját ötletekkel álljunk elő. Beltéri falfestés mellett kültéri murális alkotásokat is készítünk. Színes, kortárs, funkcionális művekkel a helyi közösség számára kedvesebbé, szebbé változtatjuk a város részeit. Festményeink lehetnek fotorealisztikusak vagy akár teljesen absztraktak is.

Interior design

A fényfestésből adódóan szeretünk térben gondolkodni, így komplett terek berendezését is vállaljuk. Lehet szó egy térben elhelyezkedő díszítő objektről vagy akár egy teljes stand felépítéséről, bármilyen installációt megépítünk, megvetítünk. Emellett bútorok vagy különböző anyaghasználattal készített egyedi designtárgy tervezésére is van lehetőség.

Komplex térinstallációk

A fénnyel való munkánk és gondolataink esszenciája, amikor egyszerre több érzékszervre hatva, atmoszférát teremtünk a térben. Hang-, fény-,  és interaktív-installációkkal, zenés és performatív elemekkel kiegészülve tesszük varázslatossá a rendelkezésünkre álló teret, legyen az egy múzeum kert, főtér vagy fesztivál.

Art management

Tapasztalatunk és kapcsolati hálónk révén teljes projekt lebonyolításokat vállalunk. Bármilyen pályázathoz, művészeti tervhez megtaláljuk a megfelelő szakembert. Ilyenkor vállajuk a felelősséget és garantáljuk a magas minőséget, az ötleteléstől a teljes lebonyolításig segítjük partnereinket.