Rólunk

Bemutatkozik a LaLuz csapata – Néhány szó rólunk


1999 óta foglalkozunk fényfestéssel itthon és külföldön egyaránt. Részt vettünk számos, céges és civil rendezvényen, kiállítás-megnyitón színdarabban, televíziós produkcióban, fesztiválon, múzeumban és nemzetközi művészeti találkozón. Számunkra ez mind új és egyben óriási élményt jelent.

Szeretünk vetíteni, új dimenziót teremteni fénnyel és színekkel, hiszen kiszínezni a világot, fantasztikus. Egyre nagyobb felületen, egyre professzionálisabb eszközökkel új kihívások és lehetőségek várnak ránk . Munkánk gyümölcse a látvány és egyben az a tudat, hogy újra életre hívhatunk egy álmunkat. A fényfestés mellett foglalkozunk animáció és videó készítéssel, beltéri és kültéri dekorációval is. Vállalunk különböző belső építészeti megoldásokat, installációkészítést, mára pedig már teljes rendezvénytechnikát és art management-et is szolgáltatunk.Rólunk mondták

“We would like to thank very much LaLuz Visuals for the exceptional work they did on our wedding in June 2015. As a future married couple at the beginning of the year 2015, our requirements and expectations (especially for this particular event in a life) were quite complex to satisfy by the various vendors we approached. Thankfully, with the help of other professionals’ advices, we have been recommended to work with LaLuz who had already an excellent reputation in the domain of visual art work.
From the first meeting until the big Day in June, we enjoyed very much working with András and his team who demonstrated, not only a very high level of professionalism but also gave a tremendous support in putting together all the magic scenery at the venue.”

Valéria and Jean-Claude

“A Kutatók Éjszakájának hetén évek óta speciális épületfestéssel is próbáljuk elvarázsolni a kutatás-fejlesztési központunkat és e módon is felhívni a programra az arra járók figyelmét. 2014- ben a fényfestést a LaLuz Visuals készítette, akiknek sikerült olyan egyedi és attraktív fényköntöst létrehoznia az épületen és annak közelében, hogy záporoztak hozzánk a kollégáink megjegyzései “ilyen szép még sosem volt”, “az idei a legjobb”, ‘most Stockholmban dolgozom és nagyon sajnálom, hogy nem látom élőben, mert ez nagyon-nagyon jó”, ‘nem lehetne így egész évben?!”. Kell ennél jobb visszajelzés?”

Pogonyi Ildikó, Ericsson

“A LaLuz igazán látványos fényfestést készített az éves viszonteladói találkozónkra. Csak ajánlani tudom őket.”

Kis Gábor, K+K Computer